ROC Mondriaan

Roc Mondriaan in Den Haag is een vooraanstaand ROC (Regionaal Opleidingen Centrum) dat een breed scala aan opleidingen aanbiedt, waaronder ook ICT-gerelateerde programma’s. Als een van de grootste ROC’s in de regio staat Roc Mondriaan bekend om zijn moderne faciliteiten, ervaren docenten en sterke focus op praktijkgericht leren.

Bij Roc Mondriaan kun je verschillende ICT-opleidingen volgen die je voorbereiden op een succesvolle carrière in de snel evoluerende wereld van informatietechnologie. Hier zijn enkele van de ICT-opleidingen die worden aangeboden bij Roc Mondriaan in Den Haag:

Medewerker ICT Support (MBO niveau 2, BOL)

Houd jij computers, netwerkcomponenten en applicaties graag aan de praat? Kies dan voor deze studierichting.

IT Systems and Devices (MBO niveau 3 en 4, bol)

In de IT houd je je bezig met het onderhoud en de beveiliging van de IT infrastructuur en apparatuur. Je leert hoe je digitale apparatuur zoals smartphones, laptops, desktops, IoT devices en drones gebruiksklaar maakt.

Software developer (MBO niveau 4, bol)

Ben je dol op technologie en creëer je graag digitale oplossingen? Dan is de opleiding Software developer echt iets voor jou!

MBO ICT opleidingen

Met deze diverse opleidingen biedt Roc Mondriaan in Den Haag studenten de mogelijkheid om zich te specialiseren in verschillende gebieden binnen de ICT-sector. De praktijkgerichte aanpak van de opleidingen zorgt ervoor dat studenten goed voorbereid zijn op de arbeidsmarkt en direct kunnen bijdragen aan organisaties in hun vakgebied.

ROC Mondriaan gegevens

Waldorpstraat 41

2521 CA Den Haag

Meer informatie ICT opleidingen ROC Mondriaan